Corona

8 september 2020,
Hoi,

We zijn weer begonnen na en lange periode! Het was fijn een aantal van jullie weer fysiek, op 1 1/2 mt, te ontmoeten. Ook de online les wordt goed bezocht en daar wordt thuis intensief in gewerkt!
In de ruimte in Perron-3 is aangegeven waar je kunt lopen, de looprichting en waar de matjes kunnen liggen. Ieder heeft een vaste plaats. Hierdoor blijft de 1 1/2 mt gewaarborgd!
Er kunnen 6 deelnemers per les aanwezig zijn. Als iedereen zich rustig verplaatst en alleen als het nodig is, blijft het coronaveilig voor iedereen.
De ademoefeningen zijn wat aangepast, ook online doe ik dat, zodat we ook buiten de yogales de juiste gewoontes hebben. dus uitademen zoveel mogelijk door de neus. Duoyoga, wat zo leuk is, gaat helaas niet momenteel. Schaduwoefeningen kunnen wel, daar ga ik over nadenken! 🙂

Blijf gezond! Josje

 

16 juni 2020,
Hallo beste mensen,

Als het goed blijft gaan kunnen we op 2 september weer bij elkaar komen in Perron-3!  De groepen zullen veranderen. Ten dele omdat jullie zelf anders willen en ten dele doordat de groepsgrootte hierom vraagt. Ook blijf ik online lesgeven maar voortaan op dinsdag. Het financiële plaatje is gewijzigd zoals jullie kunnen zien onder de tab tarieven en de lestijden voor de online lessen staan erbij. Goed om te weten als je een les in wilt halen! Ook wordt er een beroep gedaan op jullie medewerking. Perron-3 zal  maatregelingen treffen en daar moeten we ons aan houden. Ook in het yogalokaal blijven de RIVM-regels van kracht. We gaan het zo duidelijk mogelijk maken zodat iedereen zich comfortabel en veilig kan voelen!
Vooralsnog hoop ik jullie online te zien op woensdag!

Veel gezondheid! Josje

5 april 2020,
Hallo allemaal,

Tot mijn spijt kunnen we nog een hele poos niet bij elkaar komen!
Wellicht kunnen we op 29 april weer beginnen maar daar durf ik niet op te rekenen.
Dus ga ik door met online lessen aanbieden!
Op woensdagochtend om 10:00uur en op woensdagavond om KWART VOOR ACHT! Een kwartier later dan voorheen zodat iedereen die wil, mee kan doen.
Ik blijf jullie trouw linken sturen en hoop dat jullie trouw mee blijven doen.
Ik wens jullie veel gezondheid en zie jullie graag online.

Groetjes, Josje

15 maart 2020
Hallo yogi’s en yogini’s,

Helaas heeft het coronavirus ons verder in zijn greep gekregen.
Aankomende twee weken zijn er geen yogalessen.
Hopelijk kunnen we vanaf 7 april weer aan de slag.
Ik laat het weten als we weer bij elkaar kunnen komen.
Veel geduld wens ik iedereen en ik hoop jullie snel weer te zien!

Groetjes,Josje